Jörn Varwijk

Jörn Varwijk

Jörn Varwijk

Leergierig en breed geïnteresseerd

Ik ben een bevlogen persoonlijkheid die vanuit zijn eigen autonomiteit de verbreding en grenzen van mijn vakgebied opzoekt. Les geven op de hogeschool, besturen van de beroepsvereniging, de commissie van buitenlands gediplomeerden van het ministerie van vws en het ondersteunen van de international federation of denturists (ifd) zijn slechts een aantal dingen die ik heb gedaan en nog steeds doe.

Na- en bijscholing vind ik extreem belangrijk in mijn vak als Tandprotheticus. Ten eerste om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen, maar belangrijker nog vind ik mijn persoonlijke ontwikkeling. Dat zorgt ervoor dat ik met een bredere blik naar de hulpvraag van mijn patiënten kijk.

Het is fijn om te kunnen samenwerken met een groep specialisten in aanverwante expertises.   

Nieuwsgierig naar jouw verhaal
Ik houd van mensen en ben oprecht geïnteresseerd in jouw levensverhaal. Dat geeft mij energie. Niemand zit graag in een tandartsstoel maar mijn doel is alsnog iedereen het gevoel te geven dat ze willen blijven zitten voor de gezelligheid.

Daarnaast leer ik veel van mijn patiënten. Niet alleen hoe zij als persoon zijn maar vooral in algemene zin. Het menselijk zijn heeft mij altijd gefascineerd en dat zal het hopelijk ook altijd blijven doen. Het zorgt ervoor dat ik mij bewust ben van wie ik ben. Ik heb geleerd niet boven of onder iemand te staan, maar altijd ernaast.