Kunstgebit (volledige gebitsprothese)

Wat is een kunstgebit?

Een kunstgebit is een uitneembare gebitsprothese die oplossing biedt wanneer je enkele of meerdere tanden of kiezen mist. Een volledige gebitsprothese is noodzakelijk wanneer alle tanden en kiezen van je gebit niet meer naar behoren functioneren of ontbreken. Een volledige gebitsprothese is uitneembaar, maar zuigt vacuüm op de kaak zodat deze tijdens het eten en praten op zijn plek blijft zitten. Heb je last van een kunstgebit dat los zit? Dan heeft je kunstgebit waarschijnlijk een rebasing nodig. Een rebasing is bij Smilemakerz dezelfde dag nog klaar. 

Overstappen op een kunstgebit

Wij van Smilemakerz snappen dat het een grote stap kan zijn om over te gaan op een kunstgebit. Je neemt immers afscheid van je eigen tanden, maar daarentegen neem je ook afscheid van de ongemakken die je eigen gebit met zich meebrengt. Wij adviseren je dan ook om niet te lang te wachten met het overstappen naar een kunstgebit wanneer je tanden mist of klachten ervaart.

Twijfel je om over te stappen naar een kunstgebit? Wij kijken graag samen met je naar de mogelijkheden tijdens een vrijblijvend adviesgesprek in een van onze praktijken in Enschede, Hengelo of Eibergen.

Wat kost een kunstgebit?

Een volledige gebitsprothese wordt voor 75% vergoed vanuit de basisverzekering. Bent u aanvullend verzekerd? Dan kan de vergoeding zelfs oplopen tot 100%. Smilemakerz werkt samen met alle zorgverzekeraars. Wil je weten hoe de kosten voor jouw kunstgebit zullen uitvallen? Neem dan contact met ons op of kom langs voor een vrijblijvend adviesgesprek bij een van onze praktijk in Enschede, Hengelo of Eibergen.

Jouw voordelen van een klikgebit bij Smilemakerz

Dankzij het gebruik van de nieuwste technieken is de behandeling een stuk comfortabeler

  • Een nieuw kunstgebit in slechts 3 afspraken
  • Altijd een perfecte pasvorm

Wij maken altijd gebruik van kwalitatief hoogwaardig materiaal

Rekening houdend met al jouw wensen

Gespecialiseerd in mensen met angst

Je kunt zonder verwijzing bij ons terecht

Wij hebben exclusieve upgrades om jouw kunstgebit nog unieker te maken
bekijk de upgrades hier