Kopie prothese

Perfecte replica

Een kopie prothese, ofwel vervangingsprothese, is een kunstgebit dat wordt geplaatst als vervanging van je huidige kunstgebit. Bijvoorbeeld wanneer tanden en kiezen versleten zijn en de prothese niet meer mooi schoon te houden is. Zo behoud je het comfort en de frisheid van een stralend gebit. Bij het maken van een kopie prothese heb je uiteraard de mogelijkheid om nog wat aan de tanden te veranderen. Een tintje witter bijvoorbeeld of een versteviging die de tand prothese nog sterker maakt. De basisvorm blijft echter hetzelfde.

Eenvoudig, voordelig en snel

Het laten maken van een kopie prothese is eenvoudig, voordelig en snel geregeld. Dat komt doordat we een aantal stappen in het proces kunnen overslaan. Dit maakt het ideaal voor mensen die slecht ter been zijn of in verzorgingsinstellingen wonen. De kopie prothese heeft wel beperkte mogelijkheden met betrekking tot het uitzoeken van extra’s. Dit komt doordat we gebonden zijn aan de vaste maten die jouw prothese al heeft.

Extra opties

  • Wittere tanden
  • Versteviging tandprothese
  • Uniek maken van uw kunstgebit

Het kan voorkomen dat een kunstgebit dusdanig oud en versleten is dat het maken van een kopie niet meer mogelijk is. Samen met jou bespreken we dan welke oplossingen er zijn.

3D-print kunstgebit