Klikgebit

Een kunstgebit op implantaten biedt uitkomst wanneer uw kaak te ver geslonken is
Kies voor een kunstgebit op implantaten bij Smilemakerz Enschede, Eibergen of Hengelo

Wat is een klikgebit?

Een klikgebit is de beste investering die je in jezelf kunt doen. Een klikgebit biedt uitkomst wanneer een normale gebitsprothese door het slinken van de kaak geen houvast meer heeft. Doordat een klikgebit is vastgeklikt op implantaten in je kaken, biedt deze keuze je het allerbeste draagcomfort.

Een klikgebit zorgt voor steun en houvast en voelt daarom alsof het je eigen tanden zijn. Het is eenvoudig uitneembaar voor reiniging en kan binnen enkele seconden weer worden vastgeklikt. Omdat een klikgebit niet op je tandvlees gedragen wordt, ervaar je minder pijn- of drukplekken. Weer eten, praten en lachen zoals voorheen? Kies voor een klikgebit. Wij ontwerpen het helemaal naar jouw wens!

Wil je zo snel mogelijk een kunstgebit op implantaten? Door onze nauwe samenwerking met verschillende experts en specialisten onder één dak kunnen wij dit voor je verzorgen.

Vraag naar de mogelijkheden tijdens een vrijblijvend adviesgesprek bij een van onze locaties: Enschede, Hengelo, Almelo, Goor of Neede.

Over het implantaat

Een implantaat is een titanium schroefje dat onder verdoving of volledige narcose in je kaak wordt geschroefd. Titanium is een biometaal. Dat wil zeggen dat ons lichaam het als “eigen” ziet en dus accepteert. Een klikgebit wordt vastgezet op twee tot zes implantaten in je onderkaak en vier of zes in de bovenkaak.

Wanneer de implantaten geplaatst zijn, gaat het bot vastgroeien met de implantaten. Dit duurt ongeveer twee tot drie maanden. Op het moment dat de implantaten zijn vastgegroeid kan hierop een kunstgebit gemaakt worden. Tot die tijd draag je een volledige gebitsprothese.

Wat kost een klikgebit? 

Een nieuw klikgebit inclusief het plaatsen van de implantaten wordt vaak voor 75% vergoed vanuit de basisverzekering. SmilemakerZ werkt samen met alle zorgverzekeraars.

Wil je weten hoe de kosten voor jouw klikgebit zullen uitvallen? Neem dan contact met ons op of kom langs voor een vrijblijvend adviesgesprek bij een van onze praktijken in Enschede, Hengelo, Almelo, Goor of Neede.

Voordelen van een klikgebit

Een klikgebit biedt uitkomst wanneer een normale gebitsprothese niet meer goed op de kaak blijft zitten en dit niet opgelost kan worden met een rebasing. Een klikgebit biedt veel steun en houvast, maar is daarnaast ook makkelijk uitneembaar. Daarnaast ervaar je minder pijn- of drukplekken.

Jouw voordelen van een klikgebit bij Smilemakerz

Dankzij het gebruik van de nieuwste technieken is de behandeling een stuk comfortabeler

Een nieuw klikgebit in slechts 4 afspraken

Altijd een perfecte pasvorm

Wij maken altijd gebruik van kwalitatief hoogwaardig materiaal

Rekening houdend met al jouw wensen

Alle behandelingen inclusief het plaatsen van de implantaten onder één dak

Gespecialiseerd in mensen met angst

Je kunt zonder verwijzing bij ons terecht