Uitbreidingspakketten

Upgrades

Personaliseer & verbeter je kunstgebit

Met onze uitbreidingspakketten geef je je volledige of gedeeltelijke tand prothese iets extra’s.
Een kunstgebit dat voldoet aan jouw ideaalplaatje; wie wil dat nu niet?

Esthetiek pakket

Comfort pakket

Veiligheid pakket

voor een perfecte glimlach

Esthetiek pakket

Wij maken jouw kunstgebit helemaal zoals jij het wilt hebben. Een finishing touch waarbij jij het voor het zeggen hebt. Uniek en realistisch qua uitstraling. Dat een ander niet kan zien dat jij er een draagt. Zelfs het namaken van een vulling in een prothese element behoort tot de opties (prijs op aanvraag). Zo kun je kiezen uit:

 

  • Tandvlees design: prijs rechts is per boven óf onder kunstgebit
  • Beslijpen van de tanden: €50 per boven of onder kunstgebit
  • Plaatsen gouden prefab tand: €150,- (afhankelijk van goudprijs.)
  • Plaatsen gouden vulling in tand: €250,- (afhankelijk van goudprijs)
  • Plaatsen van zirconium diamand op tand: €35,-
  • Ribbeltjes op je gehemelte maken (voor betere reiniging): €25,-

tandvlees design “standaard”  (geen extra kosten)

tandvlees design 2 kleuren  (€75,- per kunstgebit)

tandvlees design 3 kleuren (€100,- per kunstgebit)

tandvlees design 4 kleuren  (€125,- per kunstgebit)

Maak mijn prothese dragelijker

Comfort pakket

Een kunstgebit moet fijn zitten en geen pijn veroorzaken. Er zijn verschillende opties die het comfort verhogen zoals een mucopren zachte voering of een zachte voering van molloplast. Deze materialen zorgen ervoor dat de prothese iets vaster zuigt en niet zo hard op je kaak drukt wat pijnklachten aanzienlijk reduceert.

Mucopren voering: € 110,-

Mucopren soft is een siliconen materiaal dat licht en een beetje transparant is. Het wordt aan de overgang tussen de harde prothese basis en het mucopren geseald met een speciale lak.

Molloplast voering: €110,-

Molloplast is een stugger en meer poreus materiaal dat vaker vernieuwd moet worden door de porositeit. Hier gaan sneller bacteriën in zitten. Wel blijft dit materiaal veel vaster zitten aan de prothese.

safety first!

Veiligheidspakket

Bij ons begrijpen we het belang van volledig kunnen vertrouwen op je gebit. Daarom bieden we diverse opties aan om dat gevoel te versterken. Bekijk de opties hieronder. Heb je hierna nog vragen? Neem gerust contact met ons op! 

Versteviging prothese

Tijdens sociale activiteiten wil niemand zich zorgen maken over een beschadigd kunstgebit. Als je graag onder de mensen bent en veel sociale interacties hebt, bieden we de mogelijkheid om je prothese te versterken met glasvezeldraad. Dit verhoogt de sterkte van de prothese met een factor van 100 en geeft jou een zelfvertrouwen dat 100 keer sterker is. Op deze manier kun je volop genieten van sociale gelegenheden zonder je druk te maken over de kwetsbaarheid van je prothese.

Kosten: €25,- als toevoeging bij een nieuwe prothese / €100,- als toevoeging aan een bestaande prothese

Tweede (extra) prothese

Voor frequente reizigers of mensen die langdurig van huis zijn, bieden wij de mogelijkheid om tegen een uiterst betaalbare prijs een extra tweede tandprothese te laten maken bij aanschaf van een nieuwe prothese. Op die manier heb je altijd een identieke kopie als backup, mocht er onverhoopt iets gebeuren. Dit geeft je gemoedsrust en een gevoel van zekerheid.

Kosten: €350,-

Voor 24/7 Reparatieservice

Als je prothese toch kapot gaat, bieden wij een 24/7 haal- en brengservice aan. Bij ons praktijkpand in Enschede zijn kluisjes beschikbaar waar je je prothese veilig kunt opbergen als deze gerepareerd moet worden. Je kunt je prothese vervolgens ophalen zodra de reparatie is voltooid, op elk gewenst moment van de dag, zelfs als het 03:00 in de ochtend is. Houd er echter rekening mee dat de reparaties momenteel alleen tijdens de reguliere openingstijden worden uitgevoerd.

Kosten: Deze zijn afhankelijk van de reparatie. Reparaties worden voor 90% vergoed uit uw basisverzekering. Aanvullend verzekerd voor de tandarts? Dan zelfs 100%.