Uitbreidingspakketten

Upgrades

Personaliseer & verbeter je kunstgebit

Met onze uitbreidingspakketten geef je je volledige of gedeeltelijke tand prothese iets extra’s. Een kunstgebit dat voldoet aan jouw ideaalplaatje; wie wil dat nu niet?

Esthetiek pakket

Comfort pakket

Veiligheid pakket

voor een perfecte glimlach

Esthetiek pakket

Wij maken jouw kunstgebit helemaal zoals jij het wilt hebben. Een finishing touch waarbij jij het voor het zeggen hebt. Uniek en realistisch qua uitstraling. Dat een ander niet kan zien dat jij er een draagt. Zelfs het namaken van een vulling in een prothese element behoort tot de opties (prijs op aanvraag). Zo kun je kiezen uit:

 

  • Tandvlees design: prijs rechts is per boven óf onder kunstgebit
  • Beslijpen van de tanden: €50 per boven of onder kunstgebit
  • Plaatsen gouden prefab tand: €150,- (afhankelijk van goudprijs.)
  • Plaatsen gouden vulling in tand: €250,- (afhankelijk van goudprijs)
  • Plaatsen van zirconium diamand op tand: €35,-
  • Ribbeltjes op je gehemelte maken (voor betere reiniging): €25,-

tandvlees design “standaard”  (geen extra kosten)

tandvlees design 2 kleuren  (€75,- per kunstgebit)

tandvlees design 3 kleuren (€100,- per kunstgebit)

tandvlees design 4 kleuren  (€125,- per kunstgebit)

Maak mijn prothese dragelijker

Comfort pakket

Een kunstgebit moet fijn zitten en geen pijn veroorzaken. Er zijn verschillende opties die het comfort verhogen zoals een mucopren zachte voering of een zachte voering van molloplast. Deze materialen zorgen ervoor dat de prothese iets vaster zuigt en niet zo hard op je kaak drukt wat pijnklachten aanzienlijk reduceert.

Mucopren voering: € 110,-

Mucopren soft is een siliconen materiaal dat licht en een beetje transparant is. Het wordt aan de overgang tussen de harde prothese basis en het mucopren geseald met een speciale lak.

Molloplast voering: €110,-

Molloplast is een stugger en meer poreus materiaal dat vaker vernieuwd moet worden door de porositeit. Hier gaan sneller bacteriën in zitten. Wel blijft dit materiaal veel vaster zitten aan de prothese.

safety first!

Veiligheidpakket

Wij begrijpen hoe belangrijk het is dat je volledig op je gebit moet kunnen vertrouwen. Daarom bieden wij de volgende opties om dat gevoel te versterken.

Versteviging prothese

Niemand wil tijdens een sociale activiteit het gevoel hebben dat je kunstgebit kapot gaat. Ben je graag of veel onder de mensen? Dan bestaat er de mogelijkheid om je prothese te laten verstevigen met glasvezeldraad. Dit maakt de prothese 100x zo sterk en geeft jou 100x zo veel zelfvertrouwen.

Kosten: €25,- als toevoeging bij een nieuwe prothese / €100,- als toevoeging aan een bestaande prothese

2e (extra) prothese

Voor mensen die veel reizen of langdurig van huis zijn bieden wij bij nieuwe tand protheses de mogelijkheid om tegen een zeer gunstige prijs een extra tweede prothese bij te laten maken. Mocht er onverhoopt wat gebeuren dan heb je altijd een exacte kopie achter de hand. Dat geeft je een gerust gevoel.

Kosten: €350,-

 voor 24/7 Reparatieservice

Gaat je prothese toch kapot? Dan is er een 24/7 haal- en brengservice. Aan ons pand in Enschede hangen kluisjes waar je je prothese veilig in kan leggen als deze kapot is en weer op kunt halen wanneer hij gerepareerd is. Dit kan op elk gewenst moment van de dag, al is het 03:00 in de ochtend. Het repareren zal voorlopig alleen binnen de reguliere openingstijden gebeuren.

Kosten: afhankelijk van de reparatie. reparaties worden voor 90% vergoed uit uw basisverzekering. Aanvullend verzekerd voor te tandarts? dan zelfs 100%.