Nieuw kunstgebit

Een nieuw kunstgebit

Met een nieuw kunstgebit gaat er een wereld voor je open. Het zorgt er niet alleen voor dat je geen ongemakken in je mond meer ervaart, maar ook dat je fijne relaties kunt opbouwen en meer zelfvertrouwen krijgt.

Persoonlijk advies

SmilemakerZ biedt je meer dan een nieuw kunstgebit. Wij geven je persoonlijk advies en ontwerpen samen met jou jouw ideale kunstgebit, klikgebit of tandprothese. Om een design te maken dat perfect bij je past is het belangrijk om te weten wat jouw leefstijl is, of je muzikale talenten hebt die je graag uitoefent en of je culinaire wensen hebt waar wij rekening mee moeten houden. Daarnaast zijn ook sportieve ambities en esthetische wensen bijzonder relevant. Het aanmeten van een nieuw kunstgebit begint dus altijd met een informeel gesprek om elkaar te leren kennen.

Veel mogelijkheden

De laatste jaren heeft de technologie zich razendsnel ontwikkeld en dat betekent dat wij digitaal kunnen ontwerpen. Het voordeel hiervan is dat, wanneer je al een kunstgebit hebt, jouw gebit wordt gescand en je dus niet meer hoeft te happen. Bovendien kunnen wij zo jouw kunstgebit op de millimeter nauwkeurig afstemmen op jouw kaken voor een perfecte pasvorm. Afhankelijk van jouw behoefte kunnen wij je een volledig of gedeeltelijk kunstgebit aanmeten.