Kapot kunstgebit herstellen

Kapot kunstgebit herstellen

Kom je binnen onze reguliere openingstijden? Dan mag je zonder afspraak bij ons binnenlopen en doen wij ons best om de prothese te repareren terwijl je wacht onder het genot van een kop koffie, thee of glaasje water. In enkele gevallen is wachten geen optie. We bespreken dan met jou het snelst mogelijke afhaalmoment.

Ook bieden wij een 24/7 haal- en brengservice. Dat houdt in dat je buiten de reguliere openingstijden je prothese veilig bij ons kunt achterlaten in de daarvoor bestemde kluisjes. Die hangen aan de buitenzijde van ons pand en op de zijkant staat eenvoudig in vijf stappen uitgelegd hoe deze werken. De prothese zal wel binnen de reguliere werktijden gerepareerd worden.

De kosten van een reparatie zijn gemiddeld €75,-. Hiervan krijg je 90% vergoed vanuit je basis verzekering. Je betaalt dus ongeveer €7,50 zelf. Let hierbij wel op dat eerst je eigen risico geldt. Heb je een aanvullende tandartsverzekering? Dan krijg je 100% vergoed. Wij declareren het volledige bedrag rechtstreeks bij jouw zorgverzekeraar.

Neem direct contact met ons op of boek zelf een afspraak via onderstaande knop!