Van eigen gebit naar een kunstgebit zonder pijn of lang behandeltraject

5 redenen waarom jij de overstap naar een kunstgebit wél durft te maken

 

Door Jörn Varwijk en Glenn Zwaferink

Ben je bang om de eerste stap naar een kunstgebit te zetten? Verwacht je pijn en een lang traject? Geen zorgen, wij hebben al meer dan 1000 patiënten geholpen die in een zelfde situatie als jij zaten. Ook zij verlangden naar een zorgeloze glimlach zonder schaamte of pijn. Met onze nieuwste technieken helpen wij dagelijks veel mensen aan een nieuw stralend gebit. Wij vragen onze klanten niet eens meer om te happen! Zelfs de meest angstige patiënten lopen bij Smilemakerz met een glimlach de deur uit. Ontdek nu de 5 redenen waarom een overstap op een kunstgebit bij Smilemakerz de goede keuze is:

1. Happen niet meer nodig

Smilemakerz maakt gebruik van een 3D-mondscanner, waardoor happen verleden tijd is! Hierdoor verlies je geen tanden die los zitten en met happen soms meekomen. Ook heb je geen pijn van die koude gipsafdruk en geen last van een kokhalsreflex. De mondscanner is daarnaast heel nauwkeurig waardoor we altijd een optimale pasvorm kunnen verzekeren.

header-start-prothese

2. Ervaren met angstpatiënten

Ben je angstig voor de behandeling? Dan ben je niet de enige. Dagelijks ontvangen wij angstige patiënten in onze praktijken. Ons team van experts is hier in getraind en zullen je met veel rust en geduld door het gehele proces begeleiden.

3. In slechts twee afspraken je eerste kunstgebit

Door het gebruik van de nieuwste technieken zijn onze behandelingen niet alleen een stuk comfortabeler, maar ook een stuk efficiënter! Voor het behandeltraject van je eerste kunstgebit (ook wel een noodgebit genoemd) hebben wij slechts 2 afspraken nodig, waar dit bij de normale technieken er al gauw 5 of 6 zijn.

4. Exacte weergave van je eigen gebit

Ben je bang dat je nieuwe noodgebit je een totaal ander uiterlijk geeft? Dat is niet nodig. Doordat wij digitaal werken kunnen we het design van de nieuwe prothese bijna één-op-één doen laten lijken op de situatie van je eigen gebit. Danwel met wat kleine verbeterpunten om het wat mooier te maken. Je hoeft dus niet bang te zijn voor langere of grotere tanden waardoor je jezelf niet meer herkent.

5. Geen hoge rekeningen

Wees niet bang voor een hoge rekening! Gemiddeld betaal je €100 – €150 aan eigen kosten voor een noodprothese. Ja, ook de noodprotheses die wij volgens de nieuwste technieken vervaardigen. De rekening kan ook nog zonder moeite in termijnen betaald worden. Heb je een tandverzekering? Dan is de kan zeer groot dat je helemaal geen eigen kosten hebt (buiten je eigen risico om).