Een noodgebit verandert je leven

okt 3, 2023

Je eerste kunstgebit, we noemen het ook wel een noodgebit. Maar is een noodgebit eigenlijk wel een noodgebit? Of is dit de verlossing op jarenlange beperkingen en de stap naar een nieuwe fase van je leven?

De meeste mensen die bij ons de aanvraag doen voor een noodgebit zijn niet alleen op zoek naar een nieuw gebit, maar zijn vaak ook klaar voor een nieuwe fase van hun leven. Een traumatische ervaring, angst, verlies van dierbaren, depressie of relatieproblemen kunnen allemaal factoren zijn die ervoor zorgen dat je gebit in de loop van de jaren verslechtert. Dan wel niet het negeren van de problemen hiervan.

Het negeren van gebitsproblemen en het niet regelmatig bezoeken van een tandarts zorgt niet alleen voor een ongezonde mond, maar ook schaamte tegenover zorgverleners, familie, vrienden of collega’s. Hierdoor komen sociale en zakelijke activiteiten onder druk te staan en gaat het soms zelfs zo ver dat mensen hier helemaal niet meer aan deelnemen.

Wij helpen je graag om over deze schaamte heen te stappen. Het team van SmilemakerZ helpt jou te starten aan deze nieuwe fase in je leven. Wij zullen er alles aan doen om je zelfvertrouwen weer terug te krijgen. Zodat je je snel weer comfortabel voelt om onder de mensen te komen of misschien zelfs wel te starten met een nieuwe baan. 

SmilemakerZ heeft als missie jouw tandbeperking zo snel en comfortabel mogelijk om te zetten naar een succesfactor. Zodat jij weer straalt! Zet nu de eerste stap en meld je aan voor een kennismakingsgesprek, geheel ongedwongen en vrijblijvend.

Meer blogs

Heb je genoten van dit artikel? Ontdek dan meer boeiende blogs van ons hieronder, of keer terug naar het overzicht.

7 Tips om je kunstgebit in topconditie te houden!

7 Tips om je kunstgebit in topconditie te houden!

1. Reinig je gebitsprothese met de juiste productenHet is logisch dat je kunstgebit dagelijks in aanraking komt met voedsel, maar ook bacteriën. Het is dus van belang je kunstgebit regelmatig schoon te maken. Hierbij is het wel heel belangrijk dat dit enkel gedaan...

read more
5 Tekenen dat je Kunstgebit opgevuld moet worden

5 Tekenen dat je Kunstgebit opgevuld moet worden

Als je een van onderstaande klachten ervaart is het waarschijnlijk dat jouw Kunstgebit een opvulling nodig heeft. Het opvullen van een kunstgebit wordt ook wel een rebasing genoemd. Een rebasing vult de ruimte tussen uw kaak en je prothese op. Na een rebasing past het...

read more