Klikgebit

Implantaten

Een klikgebit is de beste investering die je in jezelf kunt doen. Doordat dit kunstgebit is vastgeklikt op implantaten in je kaken, biedt deze keuze je het allerbeste draagcomfort. Een klikgebit zorgt voor steun en houvast en voelt daarom alsof het je eigen tanden zijn. Het is eenvoudig uitneembaar voor reiniging en kan binnen enkele seconden weer worden vastgeklikt. Omdat een klikgebit niet op je tandvlees gedragen wordt, ervaar je minder pijn- of drukplekken. Weer eten, praten en lachen zoals voorheen? Kies voor een klikgebit. Wij ontwerpen het helemaal naar jouw wensen!

Wil je zo snel mogelijk implantaten? Door onze nauwe samenwerking met verschillende experts en specialisten kunnen wij dit voor u verzorgen. Vraag naar de mogelijkheden bij het informatiegesprek.

Over het implantaat

Een implantaat is een titanium schroefje dat onder verdoving of volledige narcose in je kaak wordt geschroefd. Titanium is een biometaal. Dat wil zeggen dat ons lichaam het als “eigen” ziet en dus accepteert. Een klikgebit wordt vastgezet op twee tot zes implantaten in je onderkaak en vier of zes in de bovenkaak. Wanneer de implantaten geplaatst zijn, gaat het bot vastgroeien met de implantaten. Dit duurt ongeveer twee tot drie maanden. Op het moment dat de implantaten zijn vastgegroeid kan hierop een kunstgebit gemaakt worden. Tot die tijd draag je een smart prothese.

Voordelen klikgebit

  • Veel steun en houvast
  • Makkelijk uitneembaar
  • Minder pijn- of drukplekken